Üvegfelületek és télikertek, teraszok oldalfedésére alkalmas szerkezet, széltűrő képessége kiemelkedő. Naphálóval ablaknapellenzőként is használható. Teraszok oldalfedéséhez, ablakok árnyékolásához egyarán kiválló és kéiz kezelés mellett motoros vezérléssel is elérhető fény és szélérzékelőhöz párosítva. A széles textílválaszték lehetővé teszi, hogy feladata mellett dekoratikus megjelenést is biztosítson, ez által komfortosabb élményt nyújt. Üzletek teraszainak árnyékolásásnál víztiszta ponyvával is telepíthető, így több fényt enged a helységbe, mégis véd az időjárás viszontagságaitól.

ZIP Screen textilek: 

Umbroll ZIP és LATERAL:


Umbroll Zip , oldalfedés, nyílászárók árnyékolására és télikertek oldalainak árnyékolására , lezárására is alkalmazható, esztétikus megjelenésű árnyékoló, motoros meghajtással, extrudált tokkal és lefutóval,széles anyagválasztékkal. 

Maximális szélessége: 3 méter

Maximális magassága: 3 méter

Alap szerekezet szín a matt fehér ( RAL 9016 )és matt szürke ( RAL 7016 ), de RAL színksálából tetszőlegesen színterezhető

Maximális szélterhelés: 40 km/h

Lefutó:


LATERAL , egy erősebb, masszívabb felépítésű kivitel, extrudált tokkal és lefutóval, télikertek oldalfedésére és térelválasztóként is alkalmazható. Meghajtása kézi vagy motoros erővel egyaránt kivitelezhető. A textílanyagba akár kitekintő víztiszta felületet is el tudunk helyezni. 

Alap szín: matt fehér ( RAL 9016 ), de bármely tetszőleges RAL színre színterezhető.

Maximális mérete: 5 méter x 3,5 méter

Szélterhelhetőség: textílanyag esetén 50 km/h, napháló anyag esetén 60 km/h

Lefutó:

Rögzítési lehetőségek:

SERGE

SOLTIS 86 és 92