A napellenző az egyik leg kedveltebb és elterjedtebb árnyékóló, melyet teraszok és kerthelységek árnyékolására alkalmaznak. Számos típus létezik, ezek közül a két legtöbbet alkalmazott darabot forgalmazzuk, de egyedi igények esetén és szívesen állunk rendelkezésre! Kézi és motoros működtetéssel elérhető kínálatunkban mindkét típus. Kézi kezelés esetén egy megfelelő méretű hajtókar jár hozzá , mellyel a napellenző ki és be tekerhető. A motoros napellenzőkhöz NHK motort építünk be minden esetben, mely áramszünet esetén kézi hajtókarral is működtethető. Lehetőség van kiegészítésként szél-rezgés érzékelő telepítésére is motoros napellenzőinkhez, amennyiben nagyobb biztonságban szeretné tudni a szerkezetet. Az érzékelő megadott szélerősségnél automatikusan behúzza a napellenzőt, megóvva így azt a károsodástól. 

TOKOZOTT KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ:

Teljes védelmet nyújtó tokozással ellátott , népszerű napellenző típus. Szerelhető mennyezetre, homlokzatra és szarufára egyaránt. A dőlésszög 0-40 fokig állítható. Működtetése lehet kézi és motoros. Motoros napellenzőinket kiegészítheti szél / rezgés érzékelővel, mely a beállított szélerősség elérésekor behúzza a szerkezetet, hogy védje a károsodástól!


KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐ:

Hagyományos könyökkaros napellenző. Az egyik leg kedveltebb típus. Védőtetővel is kérhető homlokzati szerelés esetén. Könyökkaros Napellenzőink szerelhetőek homlokzatra, mennyezetre és szarufára. Kezelését tekintve lehet kézi, hajtókaros vagy motoros vezérlésű napellenző. A szerkezet egy horganyzott acél zárszelvényre épül, mely gyárilag világos szürke színre van színterezve. Ezt a zártszelvényt nyomás alatt öntött alumínium-konzolok rögzítik a falra, mennyezetre, burkolatra, vagy szarufára.

Tokozott  napellenző felerősítések:

Basic New felerősítések:

Napellenző vezérlések:

                     Napellenző ponyva színek: 

PVC ponyvák: 

Napellenzőt szeretne?