Szúnyoghálók

Függőlegesen mozgatható rolós szúnyogháló

Tok, keret: szerkezete alumínium, acélrugóval, alapárban fehér és barna, felárral aranytölgy színben, de a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk felár ellenében.

Háló: halványszürke

Működése: a függőleges mozgatású rolós szúnyoghálót kifejezetten ablakokra ajánljuk. A függőlegesen mozgatható szúnyogháló tokját az ablaktok felső síkjába rögzítjük, a két oldalon lefutó függőleges 32mm széles kefézett vezetősínben mozgatható a háló le és fel. A hálót a párkányon lévő akasztóprofilba vagy klick-klack rendszerrel rögzíthetjük.

Maximális mérete 150*180cm, 150cm-nél szélesebb méretnél a kifújás biztos vezetősínt ajánljuk. Ezt a típust építjük be, amikor a redőnnyel együtt egy tokba kerül a szúnyogháló, ezt nevezzük kombi redőnynek. Ebben az esetben dupla lefutó sínt használunk, melyben az ablakhoz közelebbibe a szúnyogháló, a külső lefutó sínbe pedig a redőny mozgatható. Műanyag, fa és alumínium, külső tokos és vakolható tokos, elé-és fölé épített redőnyökhöz egyaránt rendelhető.

Vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló-ajtó

Tok, keret: szerkezete alumínium, acél rugóval, alapárban fehér és barna, felárral aranytölgy színben, de a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk, felár ellenében, a tok mérete 45*45mm-es.

Háló: halványszürke

Működése: A vízszintesen mozgatható szúnyoghálót jellemzően ajtókra ajánljuk, bár bizonyos esetekben ablakra is szerelhető. A vízszintes mozgatású rolós szúnyogháló tokját az ajtó egyik függőleges tokjára rögzítjük. A háló az alul-felül vízszintesen felfogatott, 32mm széles sínek között mozgatható és a másik ajtófélfára szerelt 20*20mm-es aluprofilon lévő mágnes csíkhoz rögzíthető. Egyszárnyas ajtóra 120cm, kétszárnyas ajtóra 240cm szélességű a legnagyobb méret. Vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló telepíthető redőny elé, ilyenkor a redőny szerkezetére szereljük fel a szúnyogháló tokját és vezetősínjeit. Természetesen ebben az esetben a redőny van közvetlenül az üveg előtt és kívül helyezkedik el a szúnyogháló.

Pliszé szúnyogháló vízszintesen mozgatható

Keret,tok: a keret szerkezete 20x20mm-es vagy 17x20 mm-es alumíniumprofil,mely színterezhető a RAL skála alapján, felár ellenében. Tok nincs, a háló, mint egy harmonika összetolódik.

Háló: anyaga UV álló, antracitszürke vagy fekete színű, üvegszálas, műanyag bevonattal, 2 cm széles lamellái pliszére emlékeztetnek.

Működése: a nyílászáróra szemből rögzíthető a keret, az aljzaton a vezetősín magassága mindössze 2mm, így az áthaladás akadálymentes. Zsinóros vagy láncos vezetésű, nem tartalmaz forgós, rugós elemet, ennek köszönhetően minimális a meghibásodási lehetősége. Csendesen, könnyedén működik és bárhol megállítható.

Kifejezetten alkalmas nagy méretű nyílások beépítésére. Egyoldali működtetésnél a maximális szélességi mérete 3méter, (120cm-es szélesség felett két oldalra húzható kivitelben) magassága maximum 257cm lehet. Kiengedett állapotban a háló rugalmas, ellentétben a rolós szúnyoghálóval. A pliszé szúnyogháló telepíthető redőny elé, ilyenkor a redőny szerkezetére szereljük fel a szúnyogháló tokját és vezetősínjeit. Természetesen ebben az esetben a redőny van közvetlenül az üveg előtt és kívül helyezkedik el a szúnyogháló.

Szúnyogok, poloskák, legyek lepték el otthonát ?